Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Василий Вирастюк
Твой Тренер > Путь к совершенству > Пауэрлифтинг
Страницы: 1, 2
Lort
***Самый Сильный Человек Украины***

Цитата
Народився 22 квітня 1974 року в Івано-Франківську.
1981 рік - пішов у перший клас Івано-Франківської СШ №4.
1989 рік - закінчив 8-ий клас і вступив до Технікуму фізичної культури в Івано-Франківську.
1992 рік - після закінчення технікуму пішов на 2 роки до війська.

З 1994 по2000 - працював тренером з легкої атлетики в спортивному товаристві "Україна".
З 2000 року - проживаю і працюю водієм-охоронцем в компанії "Концерн Галнафтогаз"у Львові. З 1984 по 2000 рік займався легкою атлетикою - штовханням ядра. Входив до складу збірної команди України з легкої атлетики.
У 1995 році виконав нормативи Майстра Спорту.
1998 рік - виконав нормативи Майстра Спорту Міжнародного Класу.
З 2000 року займаюся силовим багатоборством "STRONGESTMAN"

Lort

Lort

Lort

Lort

Цитата
Параметри

Зріст 191 см
Вага 145 кг
Розмір взуття 46
Бедро 83 см
Ікра 49 см
Пояс 115 см
Грудина 142 см
Шия 49 см
Біцепс 49 см
Передпліччя 41 см

Силові показники

Жим
225 кг
Присяд 280 кг х 4; 300 кг х 3
Тяга 250 кг х 4; 280 кг х 2
Швунг з-за голови 225 кг
Швунг колоди 160 кг
Стрибок у висоту 190 см
Стрибок в довжину з місця 330 см
Біг 30 м з ходу 3,1 с
Біг 100 м 11,5 с
Lort

Цитата
2 января 06 года у Василия произошла трагедия - во время отдыха в Турции сходом лавины была погребена его жена Светлана. Это была талантливая в прошлом представительница школы спортивной гимнастики Светалана в девичестве Забияка, подруга Тани по сборной. Она была на год ее младше. После завршения карьеры в спортивной гимнастике Света попробовала силы в фитнесе по версии ИФСБ, получилось неплохо. Однако после знакомства с Василием и создания счастливой семьи Света полностью переключилась на заботу о Василии и родившемся два года назад ребенке.
Степень трагедии сложно передать словами, земя ей пухом, а Васе сил пережить...

Lort

Lort

Lort

Lort
Братья Вирастюки

Цитата
Юмористическая лирика от старшего брата, брату младшему, то бишь Василию Вирастюку (на украинском)

Брат мій Вася сама сильна
людина держави
Та якщо сказати правду
поміж козаками
То немає в цілім світі
і у тій Європі
Здоровіше мужика, ніж
брат мій молодший.

Та не з того все почалось,
почалося з мами
Народила мені брата,
Васильком назвали
Була лагідна дитина
та любив поїсти
І росла дитина вшир,
як ті сумоїсти.

Сформувавшися у школі
в такого пампушка
Припинився ріст в дитини
не росте і кришка
Прочитав він у газеті
статтю про спортсмена
Який теж не ріс, та виріс
бо була система

І почав Василь стрибати
до всіх гілок в місті
А навколо всі казали
хіба як рак свисне
Але свиснув, бо пророча
була та система
Бо знання і віра в себе
то потужна схема

Виріс братік, помужнішав,
бо були мотиви
Підкорив собі у спорті
аж два нормативи
Майстром спорту був спочатку,
потім міжнародним
Став сьогодні як силач
любимцем народним

І тепер аж під два метри
має брат мій красень
І 140 кілограмів, та ще й -
самим м'ясом.
Добродушний і здоровий
і люблять дівчата
Я горджусь своїм молодшим
і мама і тато
bb.gif bb.gif bb.gif
Yoo
Lort - icon_biggrin.gif

у меня один приятель готовился к таким соревноваиям .
брал штангу и ходил с ней вокруг школы ( зал в подвале школы)
интересно , что про него люди думали icon_razz.gif
RONIN
А программы Васины чего ж не выложили?Инфа с его ж сайта. rolleyes.gif
Lort
RONIN
sad.gif

Силова витривалість

Якщо ви бажаєте підняти свої силові показники на новий рівень, то цей цикл саме для цього. Для відновлення потрібно тренуватись через день віддиху.

Понеділок
1. Прес.
2. Присяд 10х20, 10, 6, 5, 5, 5, 5, 3, 3, 3
3. Тяга 3 х 12, 8 за 1 хв
4. Ікроножна стоячи 5х15, 12, 10, 8, 8

Вівторок
1. Прес.
2. Біцепс стоячи 5 х 15, 12, 10, 8, 6.
3. Молоточком 4 х 12.
4. Передпліччя сидячи 4 х 15, 12 хват зверху.
5. Передпліччя хват знизу 4 х 12.

Середа
1. Прес.
2. Жим під кутом гантелями 10 х 20, 10, 6, 5, 5, 5, 5, 3, 3, 3.
3. Французький жим сидячи 4 х 10, 8, 6, 6.
4. Ікроножна сидячи 5 х 15, 12, 10, 8, 8.
* Кожен другий тиждень замість впр. №2 роблю жим штанги під кутом 3 х 12, 8, 1 х 13.

Четвер
1. Прес.
2. Тяга 10 х 20, 10, 6, 5, 5, 5, 5, 3, 3, 3.
3. Присяд 3 х 12, 8, 1 х 13.
4. Передпліччя хват зверху 4 х 15-12.
5. Передпліччя хват знизу 4 х 15-12.

П'ятниця
1. Прес.
2. Швунг з грудей 10 х 20, 10, 6, 5, 5, 5, 5, 3, 3, 3.
3. Тяга в нахилі 5 х 10-12.
4. Ікроножні в тренажері 5 х 15, 12, 10, 8, 8.
Lort
Силове тренування

Якщо ви бажаєте підняти свої силові показники на новий рівень, то цей цикл саме для цього. Для відновлення потрібно тренуватись через день відпочинку.

Понеділок
1. Жим лежачи
2. Жим із-за голови
3. Прес

Середа
1. Присяд
2. Жим ногами
3. Прес

П'ятниця
1. Станова тяга
2. Шраги зі штангою
3. Прес

Тижні Підходи Повторення
1.______3______12
2.______4______11
3.______5______10
4.______6______9
5.______7______8
6.______8______7
7.______10_____6
8.______10_____5
9.______12_____4
10._____8______4
11._____8______3
12._____6______3

Відштовхуватись потрібно від особистого результату, наприклад жим лежачи 200 кг., а ви маєте бажання пожати 220. Ви в кінці на 12 тижні потрібні зробити 200 кг 6 х 3, з 12 по 9 тиждень віднімаєте по 10 кг, з 8 по 1 тижні по 5 кг. На 1 тижні отримуєте 130 кг, з яких починаєте працювати.

Якщо дуже легко і здається, що можна додати, не робіть цього, тому, що саме на перших тижнях ви підготовляєте м'язи до більшого навантаження.

Застереження: під час цього циклу ні в якому випадку не забувайте про відновлення та фармакологію ( а то можна загнутись). Поради : для того, щоб організм відчув голодання і включився на всі 100%, з 1 по 6 тиждень потрібно викачати на свому, а з 7 по 12 тиждень, як то кажуть, закинути в топку), тобто підтримуватися фармакологією.
Lort
Міжзмагальний цикл тренувань

Це 4 денний між змагальний цикл тренувань, два дня тренувань через день відпочинку для кращого відновлення так, як період змагань дуже напружений. На змаганнях велике навантаження отримують спина та ноги, тому я приділяю більше уваги цим групам м'язів і треную їх два рази на тиждень.

Понеділок
1. Прес
2. Станова тяга 2х4. 1х мах не більше 20
3. Шраги 4 х 12
4. Гіперікстензія 2 х 12
5. Присяд гриф на грудях 1 х 6, 3 х 4
6. Ікроножна 4 х мах
*Тренування для важкого тижня, для легкого тижня навантаження ан половину.

Вівторок
1. Прес
2. Біцепс нахватом 1 х 6, 3 х 12
3. Молоток 3 х 12
4. На лавці Скотта 2 х мах
5. Жим вузьким 4 х 4, зупинка внизу на 2 сек.і різко вверх
6. Жим широким 2 х 12
7. Жим підхватом 2 х 12
* Для важкого та легкого тижня однакове навантаження та кількість повторів

Четвер
1. Прес
2. Присяд 2 х 4 зупинка внизу на 2-3 сек
3. Напівприсяд 1 х 12, 1 х 20
4. З низу до половини 2 х 12
5. Горбата тяга 4 х4
6. Тяга в нижньому блоці 3 х 12
* Тренування для важкого тижня, для легкого тижня така сама вага з половиною повторів

П'ятниця
1. Прес
2. Жим стоячи 2 х 4, 1 х мах не більше 20
3. Жим гантелями сидячи 2 х 12
4. Хрест 2 х 12
* Випрямлені руки долонями вверх паралельно землі зводимо над головою
5. Махи гантелями в сторони 2 х 12
6. Махи гантелями вперед 2 х 12
7. Жим під кутом 3 х12
8. Розведення лежачи 3 х 12
9. Жим лежачи 1 х мах не більше 20
* Для важкого та легкого тижня однакове навантаження та кількість повторів
RONIN
Думаю это интересно icon_biggrin.gif
Tirel
И чем обосновано что он начинает с пресса тренеровки???
RONIN
Я тоже.Разминка просто)))
PEAHUMATOP
у нас чё своих не хватает, чтобы хохлов пиарить?
RONIN
blink.gif
Yoo
Цитата(PEAHUMATOP @ 13.03.2007 00:33)

пропиарь наших 38.gif
Lort
Цитата(PEAHUMATOP @ 12.03.2007 23:33)

уважаемый PEAHUMATOP! говоришь хохлов?
Василий достиг таких высот в жизни, что многим только мечтать....
Василий Вирастюк заслуживает на уважение!!!
Он молодец, а вы "тАварищ" пиарте своих! или давайте будем америкосов или китайцов или еще кого... а про "наших" забываете.

зы.
Цитата
хохлов пиарить
- это "камень в мой огород" ranting.gif
RONIN
А на форуме Стронгов не делят особенно на хохлов и не хохлов...СССР говорят biggrin.gif
Yoo
Цитата(Lort @ 20.03.2007 20:19)
Цитата(PEAHUMATOP @ 12.03.2007 23:33)

уважаемый PEAHUMATOP! говоришь хохлов?
Василий достиг таких высот в жизни, что многим только мечтать....
Василий Вирастюк заслуживает на уважение!!!
Он молодец, а вы "тАварищ" пиарте своих! или давайте будем америкосов или китайцов или еще кого... а про "наших" забываете.

зы.
Цитата
хохлов пиарить
- это "камень в мой огород" ranting.gif

не парься

интересно , а у китайцев то же есть стронги icon_surprised.gif
RONIN
Yoo
Нет тока у японцев-Сумоисты)))
Lort
RONIN
это те которые с сиськами icon_razz.gif
Lort
Вирастюк не смог стать самым сильным

Шестой турнир самых сильных людей мира Arnold Classic закончился, как и ожидалось, победой Жедрунаса Савицкаса – в пятый раз подряд.

Литовец выиграл четыре дисциплины из шести, установив к тому же мировой рекорд в поднятии автомобильных колес. Вирастюк, как и в двух последних турнирах, занял второе место. Но и это неплохой результат – и в мировом рейтинге, и на чемпионате мира украинец был третьим. Кроме того, Савицкаса вообще считают сильнейшим человеком мира всех времен, пишет «Газета по-киевски» .

За победу литовец получил $30 тысяч, часы и поздравления самого Шварценеггера. Вирастюку же досталось $20 тысяч. Другой украинец Александр Пеканов поделил пятое место с россиянином Кокляевым среди 10 участников.
RONIN
Lort
Зато большие и сильные)))
Yoo
Цитата(Lort @ 21.03.2007 00:35)
Вирастюк не смог стать самым сильным

Шестой турнир самых сильных людей мира Arnold Classic закончился, как и ожидалось, победой Жедрунаса Савицкаса – в пятый раз подряд.

Литовец выиграл четыре дисциплины из шести, установив к тому же мировой рекорд в поднятии автомобильных колес. Вирастюк, как и в двух последних турнирах, занял второе место. Но и это неплохой результат – и в мировом рейтинге, и на чемпионате мира украинец был третьим. Кроме того, Савицкаса вообще считают сильнейшим человеком мира всех времен, пишет «Газета по-киевски» .

За победу литовец получил $30 тысяч, часы и поздравления самого Шварценеггера. Вирастюку же досталось $20 тысяч. Другой украинец Александр Пеканов поделил пятое место с россиянином Кокляевым среди 10 участников.

а фото есть
Lort
как все было....
Цитата
1. Zydrunas Savickas 52 points,
2. Vasyl Virastyuk 48,
3. Andrus Murumets, 38.5,
4. Phil Pfister 36,
5. Oleksander Pekanov 33,
5. Mikhail Koklyaev 33
7. Brian Siders 28.5,
8. Steve MacDonald, 23,
9. Karl Gillingham 19,
10. Travis Ortmayer 17.

Yoo
у меня с нетом проблемы, так что могу только читать и писать... фото - никак sad.gif
RONIN
http://bogatyr.com.ua/photogallery.php?album=35
Тута они biggrin.gif
Lort
RONIN
icon_biggrin.gif
...а вообще здесь полная галерея его фото...

Yoo
Ронни - на их фоне маленький какой то 22.gif 40.gif whistle.gif
RONIN
Сынок...или младший брат biggrin.gif
Lort
RONIN
...хорошо загорелая сестра с большими сиськами 22.gif
Lort
Цитата
Ронни - на их фоне маленький какой то...

не онА АднА 22.gif
Lort
icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

bb.gif bb.gif bb.gif bb.gif
Yoo
чего у него с ногами? icon_surprised.gif
RONIN
Yoo
Травма..похоже кожа содрана..
Атэц
Леврон с ним как пацан biggrin.gif
Lort
"Наша молодежь - это позор"
Василий Вирастюк: "Я дал слово маме не ездить более 140 км в час" / 16.08.2007

Самый сильный человек планеты Василий Вирастюк не только метает молоты, демонстрирует ручной буксир грузовиков, самолетов и бензвозов, но и читает по вечерам детские книжки о трех поросятах, козе и инопланетянах. При всем этом Вирастюк как и все обычные люди мечтает иметь собственный дом в Карпатах – родовое гнездо, куда бы поместились все близкие и родные.

Он не понимает гомосексуалистов и считает, что нынешняя молодежь деградирует. Такие вопросы поднимались во время веб-конференции на портале «Газеты по-киевски». Представляем дискуссию между богатырем и нашими читателями на языке оригинала.

Если бы вы не стали спортсменом - то какой путь выбрали бы в жизни? И наоборот, если обстоятельства заставят бросить «силачество» - займетесь бизнесом или политикой?

- Без спорту не уявляю, ким би я був. Якщо доведеться піти – ніякої політики, ніякого бізнесу. Буду просто відпочивати. Думаю, я на це заслужив. Хочеться займатися і собою, і сім`єю, і дитиною.

Який наступний рекорд мрієте встановити?

Поки не знаю. Найчастіше рекорди встановлюєш несподівано. Наприклад, на минулому чемпіонаті Європи добре пішла вправа з гантелями вагою в 92 кг. Все залежить від настрою, місця проведення та психологічного стану. Зараз в голові тільки підготовка до індивідуального чемпіонату. А які будуть рекорди - не задумуюсь.

Кто из атлетов был для вас примером? Нет желания тренировать кого-то?

- Для мене завжди прикладом в спорті був мій старший брат. Я завжди на нього рівнявся і тягнувся до його результатів. Щодо тренувань - навряд. Тому що тренерська робота надзвичайно складна і невиправдана. Вони фанатики, які обожнюють свою справу, незважаючи на те, що їм мало платять.

Які стосунки складаються з колегами по змаганнях. Як ви відзначаєте закінчення змагань?

- В житті – це дружні відносини. На змаганнях - суперники. Закінчення змагань святкуємо вже знову як друзі – “за рюмкой чая”.

Вы выступали за легализацию допинга в соревнованиях стронгменов, митивируя это тем, что это неолимпийский вид. Этот вопрос сдвинулся с места?

- Я виступав не за легалізацію, а просто заявив те, що інші не могли чи не хотіли обговорювати в пресі. Проте усі спортсмени знають: ця проблема була завжди, є зараз і буде в майбутньому. Допінг як Ленін - жив, живе і буде жити.

Есть ли у богатырей какие-то свои приметы перед соревнованиями. Суеверные ли это люди?

- Богатирі забобонні - як і всі інші спортсмени, які схильні до дивацтв напередодні турнірів. У мене також є свої фартові труси і футболки. До того ж, намагаюсь не снідати до змагань - краще виступати на голодний шлунок. Для мене особисто є одне табу. Перед змаганням і під час них я ніколи не фотографуюсь і не даю автографи. В іншому випадку це завжди призводить до травм.

Одного разу я погодився, і в результаті на цих змаганнях отримав травму поперека. З того часу я більше цієї помилки не повторюю.

Может в Украине богатырство быть прибыльным. Вы сколько зарабатываете в год?

- Може бути прибутковим. Але я вважаю, що заглядати комусь в рот - некрасиво. Якщо дізнаєтесь, скільки я отримую - спати перестанете.

Український велетень Леонід Стадник з Житорима, зростом в 2,54 метри, має перспективи стати богатирем?

- Я познайомився з ним ще в 2005 році, і навіть тримав його на руках. Тоді його зріст становив 2,47сантиметрів, а важив він 200 кілограм. Він як стрибнув мені на руки - ой, японський бог... До речі, штанга і тіло для силача - це зовсім різні відчуття.

Проте, на мою думку, шансів стати богатирем у нього взагалі нема - досить складно скоординувати рухи з таким зростом.

Який рекорд для вас недосяжний?

- Мені здається, якщо впертися, можна досягнути будь-якого результату. Головне перед собою поставити правильні цілі.

Какое впечатление на вас произвел Шварцнеггер. Кто сильнее – вы или он?

- Гарні враження. Але неможливо порівняти наші сили. Тому що я займаюсь богатирським багатоборством "Strongmen", а Шварцнегер займався іншим видом спорту - бодібілдінгом.

Кого на данный момент вы считаете своим главным соперником-конкурентом?

- Їх декілька. Це Савіцкас (Литва), Кокляєв (Росія), Муромец (Естонія), Паундстон (США).

Вас можно встретить просто на улице и побороться на руках?

- Поборотись на руках - навряд чи. Тому що це може погано закінчитись для вас. А на вулиці мене зустріти можна. Живу не в космосі - я така ж людина, як і всі інші. Ходжу вулицями, купую в магазинах продукти. Правда, намагають ходити в один і той самий магазин, де мене давно знають, і всі мають мої автографи. Тут мене ніхто не дістає.

Самый ценный приз, который вы когда-либо получали?

- Найцінніше, що я отримав в житті - це народження сина.

К чьим советам вы прислушиваетесь в жизни?

- Старшого брата - в питаннях, які стосуються спорту. І звісно Володимира Миколайовича Кіби - президента Федерації найсильніших атлетів України та перетягування канату. У всіх питаннях, що не стосуються моєї професійної діяльності, раджуся з батьками.

Сколько носов вы разбили в детстве? В родном дворе вас до сих пор боятся?

- Декілька разів. Хоча я взагалі неконфліктна людина. Були і зламані носи, і ніж в животі, і вогнепальне поранненя. Одне слово - юність в мене була весела. Але про ці історії згадувати неприємно.

Ви родом майже з Карпат. Піднімались на Говерлу або інші вершини? На вашу думку, як можна зробити наші гори популярними для іноземців?

- На Говерлу я не піднімався. Але по горах ходив багато.

Щодо іноземців в наших горах, спочатку треба розібратися зі своїми. Якщо хтось був в останні роки на Говерлі – плакати хочеться від того, скільки там сміття.

Вы давно ездили в метро?

- Чесно - давно, мабуть, років десять тому. Я пересуваюсь по місту виключно машиною.

Какая марка вашей машины? Дорогая? На какой скорости любите гонять?

- Автомобілів у мене два: Мерседес і Форд. Раніше любив швидкість – працював водієм-охоронцем. А коли поміняв професію, пообіцяв мамі їздити не більше 140 км. І тепер чесно дотримуюсь обіцянки.

Если бы вы выиграли миллион, чтобы с ним сделали?

- Потратив би на мрію свого життя - власний будинок, де ми би гарно і мирно жити всією великою родиною, разом з нашими батьками. Ідеальним родовий маєток дивився б в Карпатах. Але там земля дорожча, ніж під Києвом.

Вы выступаете на каких-нибудь платных шоу? Приходилось ради денег развлекать олигархов?

- Олігархів не обслуговував. А в показових виступах приймав участь багато разів.

Где вы покупаете себе одежду? Или шьете на заказ?

- Це правда - я практично не купую одяг, а замовляю. На мене щось купити практично неможливо. Окрім взуття і, зрідка, джинсів. Що стосується костюмів і верхнього одягу - шию на замовлення в Івано-Франківську. Раніше, поки мама не пішла на пенсію, залюбки шила вона. Мама за професією швея-моторист.

Под вами ломаются стулья и диваны?

- Буває, що ламається. Тому ліжко в мене дома зроблене на замовлення. Замість ламелів замовив трисантиметрову дубову дошку.

Ви - релігійна людина? Як святкуєте Паску і Різдво?

- Я не є фанатично релігійною людиною. Але маю бога в серці. Паску і Різдво святкую переважно в колі сімї, як це прийнято на Західній Україні.

Какие книги читают богатыри? О трех богатырях и Котигорошко или о Супермене?

- Зараз я читаю книжки переважно з дитячими історіями. Мій син дуже любить, коли я читаю йому перед сном. Тому це історії про трьох поросят, про інопланетян, діда, його козу і двох онук.

У меня не вопрос, а просьба посоветовать. Моему сыну 7 лет, он очень сильный для своего возраста - сдвигает ВАЗ 10102 на нейтралке на 5 метров вместе с папой за рулем, носит канистры по 10 литров на одной руке. Есть смысл развивать его силу, какие бы секции вы посоветовали?

- Порад щодо богатирського навантаження я давати не буду. Вашого сина я не бачив, не знаю стану його здоров´я. Щодо спортивної секції - це завжди добре. Найголовніше - знайти той вид спорту, в якому ваша дитина зможе себе проявити. А ще важливо знайти хорошого тренера.

Если ваш сын тоже захочет стать богатырем – одобрите?

- Я взагалі був би щасливим, якби він зайнявся спортом. Будь-яким. Тому що спорт виховує в людині характер і хороші якості - чесність і повагу до свого суперника.

Кем вы мечтали стать в детстве?

- Завжди хотів бути водієм-дальнобійником. Просто мій батько пропрацював 30 років водієм, і скільки себе пам’ятаю - мене завжди тягнуло до автомобілів.

Чому в Україні жінок більше, а чоловіків менше? Нам загрожує матріархат?

- Вчені давно дослідили: коли чоловіків більше, ніж жінок - це призводить до війни. Тому, можливо, нинішня ситуація не така вже й погана.

Чому Україні не вистачає богатирів? Кохайтеся!!!

- Я й кохаюсь.

Свой первый поцелуй помните?

- Пам´ятаю. Це було в дитячому садку – мені тоді було 5 років. Там же - в дерев´яному будиночку на майданчику, відбулось і моє перше «весілля». «Наречену» звали Юля. У неї було закохано пів нашої групи. Але ж одружилась вона тільки зі мною.

На вашу думку, які якості повинна мати ідеальна жінка? Крім 90х60х90…

- Ідеали в кожного свої. Але шукати ідеальну жінку я не раджу, можливо, і створювати їх не варта. Раджу знайти просто свою жінку. І я її вже знайшов. Я би міг показати її фотографію, але цього робити не буду. Мені дороге моє приватне життя.

Вы чувствуете себя публичным человеком? Как это отражается на вашей личной жизни?

- Можливо, мене можна вважати публічним. Хоча, я мало з`являюсь на світських раутах і тусовках. А в особистому житті це дуже заважає. Я навіть не маю змоги спокійно погуляти з дитиною в парку. А інколи себе поводжу як злодій - змушений переховуватися.

Що ви колекціонуєте, крім вантажівок, трамваїв і літаків, з якими ви встановили рекорди?

- Магнітики, які вішають на холодильник. Сьогодні з Хорватії знайомий привіз національний кораблик - магнітик з написами. В колекції їх вже кілька десятків.

А как вы относитесь к гомосексуалистам?

- Це взагалі дуже погано. Незрозуміло, чому це стає в нашому житті нормою. Мені здається, що приїзд Елтона Джона і Джорджа Майкла - це не просто так.

Как вы оцениваете наше молодое поколение (ребят 16-18 лет)? Если сравнивать с заграницей, где молодежь более подготовлена в плане спорта?

- Наше молоде покоління - це ганьба. Чому? Тому що ніхто не займається собою. У наш час займатися спортом стало немодно. Зараз модно піти потусуватися, сходити на дискотеку, подьоргати "булками". Хоча за кордоном не краще, а можливо, ще гірше. Народ, так, як і тут - деградує.

Вы наверняка азартный человек. Играли в казино? Сколько проиграли?

- Я азартна людина, але в казино ніколи не грав - такий мій принцип.

Скажите, а чем нужно питаться, чтобы вырасти таким как Вы?

- Їжею - 100%.

Какое ваше ежедневное меню? Вас трудно прокормить?

- Харчуюсь три рази повноцінно. Зранку, в обід і ввечері. Але деколи роблю ще "перекуски" між сніданком і обідом, між обідом і вечерею. В моєму раціоні багато білків (ікра, червона риба, м´ясо, кур´яча грудинка), хоча гарнірів, практично, не їм.

Взагалі, я невибагливий до їжі. Головне, щоб було свіже і смачне. Є, звичайно, кілька винятків. Не люблю варену цибулю, бізе, зефір і гострі соуси. А прогодувати мене не важко, тому що їм я – небагато.

Вам не стыдно рекламировать пиво? Ведь это отнюдь не агитация здорового образа жизни. Вы же сознательно толкаете молодежь к выпивке?

- Абсолютно не соромно. Якщо ви помітили, в рекламному ролику я ніде не демонструю, що я його п`ю. Щодо здорового способу життя, то лікарі говорять, що вживання пива в невеликих кількостях навіть добре для організму. Воно добре особливо для дівчачої шкіри. Щодо мене, то я, як і всі звичайні люди, інколи попиваю пивце. І на свята - все, як у дорослих людей.

Якщо через років 20-30 буде встановлено пам´ятник Вірастюку, де він мав би стояти? І як виглядати?

- Я не знаю, як він має виглядати. Але знаю 100%, як він не має виглядати. Вірастюк не повинен бути нагнутий вперед, як останній гомосексуаліст. Це жарт.

Подготовили Леся КИРИЧЕНКО, Леся СОЛОВЧУК

Leg
Отличный человек и спортсмен smile-24.gif ! Но Серёга не взыши, но мне больше Кокляев нравится. 34.gif
Lort
АвК
каждому свое.. просто тема про Василия.. ты смотри.. если нет темы про Кокляева то создай 137.gif
Roggi
Статья хорошая, но читать устал. Как украинский язык для меня в новинку smile.gif
Lort
да и он мне ближе... он же с Украины.. да и приходилось с ним лично быть в одном зале tongue.gif
Lort
Roggi
прости. не хотел.. исходник такой. bk.gif
winnerA
Здоровяк какой, жутко даже.... Если поставить меня рядом, я как пылинка буду на его фоне ;-))))))))))))))

Lort, будешь еще с ним в одном зале передай от меня, что он З!доровяк!
Lort
winnerA
Цитата
будешь еще с ним в одном зале передай от меня

ага.. но не думаю))))) он тогда ещё небыл так крут как сейчас))))
winnerA
А сейчас чего с телоохранниками стал ходить??? ;-)))))))))))
Lort
winnerA
не.. просто перешел на высший уровень славы tongue.gif

з.ы. через пару дней будет 2 года с дня гибели его любимой жены ac.gif

Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Форум IP.Board © 2001-2012 IPS, Inc.